Nosaltres

l no·RES neix l’any 2008 – en plena crisi -, de l’entusiasme per crear un nou espai de venda creatiu, de disseny i diferent.

Som un equip de persones que treballem amb uns objectius comuns i en harmonia, per oferir als nostres clients un ventall de productes originals, irresistibles i variats.

La història curiosa relacionada amb els inicis és la tria del nom, no·RES. Volíem una botiga “diferent”, amb ànima, que fos minimalista i, a la vegada, molt atractiva… volíem moltes coses. La inspiració al final va arribar i amb ella, el nom ideal: no·RES. “El no res és molt difícil de definir, és res i és tot, no té cap significat precís”, i vam creure que s’adaptava a la perfecció al nostre petit negoci. Malgrat que el nom sorgís de la no-definició tenim clar el que volem. Volem que “el teu moment” d’anar a comprar sigui una experiència agradable: entra, mira i explora el nostre espai i troba el que necessites sense cap pressió.

Gràcies a la gent que ha confiat en nosaltres – que per sort ha estat molta – hem aconseguit superar els entrebancs i sobreviure a moltes situacions difícils.

Gràcies per ser-hi!

Article afegit a la cistella.
0 items - 0,00